1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Tolga Çevik'in müjdeli paylaşımı heyecan yarattı

Ülkemizin en başarılı komedyenlerinden Tolga Çevik'in Tolgshow gösterisi kapalı gişen turnelerin ardından yeniden Zorlu PSM'de seyirciyle buluşuyor.

Tolga Çevik’in müjdeli paylaşımı heyecan yarattı

‘Arkadaşım’ karakteri ile fenomenleşen Tolga Çevik, doğaçlama oyunu Tolgshow‘la seyirciye moral vermeye devam ediyor. Kapalı gişe giden dünya ve Türkiye turnesinin ardından Zorlu PSM‘de gösterilerine devam eden Çevik, seyircinin büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

 

Gizemli yönetmen Fırat Parlak ve ‘Minik’ lakaplı müzisyen Özer Atik’in eşlik ettiği Tolga Çevik’in kahkaha tufanı yaratan sahne gösterilerinin kaydının televizyonda mı yoksa dijital platformda mı yayınlanacağı merak konusu oldu. Çevik’in instagram sayfasından bugün paylaştığı “Az kaldı, telaş yok” mesajıyla yaptığı paylaşım büyük heyecan yarattı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Erçel ile Hakan Sabancı Beşiktaş-Dinamo Kiev maçında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir