1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’lı klip yayınlandı

Cornetto'nun reklam yüzü olan Kardeşlerim dizisinin 2 yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın rol aldığı reklam görücüye çıktı.

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’lı klip yayınlandı

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran‘ın rol aldığı ünlü dondurma markası Cornetto‘nun şarkısının klibi seyirciyle buluştu. Şarkıcı Güneş, sözleri Aysel Gürel, bestesi Onno Tunç’a ait, geçmişte Sezen Aksu tarafından yorumlanan “Haydi Gel Benimle Ol” şarkısını yeniden düzenleyip yorumladı. Klipte Güneş’in şarkısına, “Kardeşlerim” dizisindeki başarılı performanslarıyla öne çıkan gözde dizi çifti Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran eşlik etti. Klipte iki yıldızın festival alanında birbirlerinin çekimine kapılması ve sürekli yollarının kesişmesi konusu ele alınıyor.

Güneş, şarkının yeni versiyonuyla ilgişli ‘Haydi Gel Benimle Ol” gibi ikonik bir esere kendi yorumum ve sözlerimle tekrar hayat vermek heyecan verici. Farklı jenerasyonlar arasında köprü olan bu şarkıyla böyle bir projede yer aldığım için mutluyum. Dinleyicinin tepkisini merak ve heyecanla bekliyorum” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kubilay Aka, Fenerbahçe filminde hangi efsane futbolcuya hayat verecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir