1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’ndan aldatma iddialarına görüntülü yanıt

  Magazin dünyasının örnek çiftlerinden Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu sosyal medyada haklarında çıkan ihanet iddiasını katıldıkları kutlamada yalanladı.  

  Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’ndan aldatma iddialarına görüntülü yanıt

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu yakın zaman önce evlilikleriyle ilgili yaptıkları aşk dolu açıklamalarla gündeme gelmişti. Önceki gün bir sosyal medya kullanıcısı ihanet iddiasını ortaya attı ve “Selena aldatıldın” dedi. Bu tweet’lerde kullanılan Selena ismiyle Sinem Kobal’ın hayat verdiği eski dizi karakterinin kastedildiğini öne sürenler Sinem Kobal’ın Kenan İmirzalıoğlu tarafından aldatıldığına inandı ve konuyla ilgili attıkları tweet’lerl iki ünlü ismin TT olmasına neden oldu.

Ünlü çift ise bu gece 28 Kasım’da 32. yaşına girecek olan popçu Edis’in Ulus 29’da düzenlenen erken kutlamasına katıldı. Kutlamada Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu mutluluklarıyla dikkat çekti.

Kıvanç Tatlıtuğ’un da katıldığı eğlenceye ünlü akını yaşandı. Birçok ünlü dostu olan Edis, zaman zaman çok duygusal anlar da yaşadığı gecede sahne de aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten ve Çetin’i İtalya’daki bir AVM’de sevenleriyle buluştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir