1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ "Aile" dizisinden sonra aynı reklamda

"Aile" dizisinde Devin ve Aslan Soykan çiftine hayat veren Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ "Mavi" reklamı için beraber kamera karşısına geçecek.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ “Aile” dizisinden sonra aynı reklamda

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ geçen sezon başrol oynadıkları “Aile” dizisiyle seyirci karşısına çıkmış ve çift kimyasıyla kendilerine hayran bırakmıştı. Eylül ayında dizinin 2. sezon çekimlerine başlayacak olan ikili öncesinde yıllardır marka yüzü oldukları ünlü giyim markası Mavi reklamı için buluşacak.

Sarıkaya ve Tatlıtuğ, Beykoz ve Volkswagen Arena‘da reklam filminin çekimleri için kamera karşısına geçecek. “Aile” dizisindeki aşk dolu sahneleri ekran tarihine geçecek kadar özel olan ülkemizin en güzel ve en yakışıklı oyuncularının başında gelen iki star ismin reklam filmi şimdiden merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Vahide Perçin’li Aldatmak dizisine sürpriz oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir