1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Seray Kaya'dan Doğukan Güngör açıklaması

"Bir Küçük Gün Işığı" dizisinin başrol oyuncusu Seray Kaya'nın adı Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'le anılmıştı.

Seray Kaya’dan Doğukan Güngör açıklaması
Seray Kaya, Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı. Berk Oktay ile başrolünü paylaştığı ‘Bir Küçük Gün Işığı‘ dizisinin final bölümü çeken başarılı oyuncu, “Her şey yolunda. Final yaptık, tatil başladı. Sanırım haziran ayında pek bir şey yapmayacağım. Biraz kendime zaman ayıracağım. Temmuz ve ağustos ayında ufak ufak tatillere başlarım” dedi. Kaya, “Sezon nasıl geçti?” sorusuna, “Yorucu ama keyifli bir sezondu. Böyle bir dönemde 36 bölüm çekmek zor. Bundan dolayı da çok mutluyuz. İnşallah yenileri olacak. Menajerim yeni projeler için görüşmeler yapıyor” yanıtını verdi.

Güzel oyuncu, adının aşk dedikodusuna karıştığı “Kızılcık Şerbeti“nin Fatih’i Doğukan Güngör‘le ilgili de açıklama yaptı ve “Özel hayat konuşmuyorum ama hayatımda kimse yok. Bu yeterlidir bence… Doğukan çok sevdiğim biri… Ama bu konuları konuşmayalım” diye konuştu.
thumbnail
Önerilen Yazı
Seray Kaya’dan Doğukan Güngör açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir