1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Şahan Gökbakar, Murat Şeker'in "Parayı seviyor" eleştirisine fena köpürdü

Şahan Gökbakar ile Murat Şeker arasında yerli içerik almayı durdurma kararı alan Disney Plus yüzünden polemik yaşandı.

Şahan Gökbakar, Murat Şeker’in “Parayı seviyor” eleştirisine fena köpürdü

Şahan Gökbakar 5 yıllık sözleşme imzaladığı Disney Plus‘ın “Recep İvedik 7” filmini arşivinden kaldırma ve yeni yerli içerik almama kararı üzerine seyircilerden özür dilemişti. Disney için bir de dizi projesi çeken Şahan Gökbakar’ın özür yazısının ardından ünlü yönetmen Murat Şeker eleştirel bir tweet attı ve “Koşa koşa Amerikalılara filmlerini satanlar şimdi paşa paşa özür diliyorlar. Biz demiştik ama kötü olmuştuk… Bağzı insanlar parayı çok seviyor. Ama “daha çok” aslında “daha iyi” değil onu anlamıyorlar” dedi. Şeker’in bu sözleri ünlü komedyeni küplere bindirdi.

Gökbakar, “Bana mı laf çakıyorsun aklınca sen? Ya kaç kere ‘Beni de alın, beni de alın’ diye Disney’le görüşmedin mi? Hadi görüşmedim de! Çakallarla Dansı Taff ve Tim’sle beraber Disney’e satmadın mı kardesim? Cemal (Okan) abiye ve Timur’a (Savcı) saygım var daha yazmayayım da, birader sen ne kolpa adamsın ya…” karşılığını verdi.

Bu sözleri üzerine Murat Şeker, Gökbakar’a “Canım sıkılmış senin… uzattıkça batarsın…” cevabını verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Murat Boz’un elini öptüğü gizemli kadının kimliği ortaya çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir