1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Özkan Uğur'un cenazesine Ahmet Özhan ve Cerrahi Tarikatı damgası... Mezarlıkta zikir çektiler

Dün son yolculuğuna uğurlanan efsane müzisyen Özkan Uğur'un cenazesinde Ahmet Özhan ve yanına gelmeye çalışan müridiyle Ozan Güven'in arasında yaşanan gerginlik dikkat çekti.

Özkan Uğur’un cenazesine Ahmet Özhan ve Cerrahi Tarikatı damgası… Mezarlıkta zikir çektiler

Özkan Uğur dün AKM’de yapılan törenin ardından Taksim Camisi‘nde kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı‘nda son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazında 2 detay dikkatlerden kaçmadı. Özkan Uğur‘un cenaze törenine katılan aynı zamanda Pir Nureddin Cerrahi Tekkesi Şeyhi olan ünlü şarkıcı Ahmet Özhan, namaz öncesi ön safta yer aldı. Balkan gezisini yarıda bırakıp İstanbul’a döndüğü belirtilen Özhan’ın Özkan Uğur’un oğlu Alişan Uğur’un önüne geçmesi dikkat çekti.

Cenaze namazı öncesi Cerrahi Tarikatı‘na bağlı bir müridin Ozan Güven‘i sıkıştırıp Ahmet Özhan’ın yanına gitme çabası gerginliğe neden oldu.Tören boyunca tabutun başından ayrılmayan Ozan Güven yaşlı adama çıkıştı ve uzaklaşmasını sağladı. Bu durum ve Ahmet Özhan’ın duruma kayıtsız kalması tarikatın bazı üyelerini kızdırdı.

Öte yandan Mazhar Alanson’un da sohbetlerine katıldığı Cerrahi Tarikatı üyeleri Ahmet Özhan’la beraber Özkan Uğur’un Karacaahmet Mezarlığı’ndaki kabrinin başında zikir çekti. Bu anların görüntüsünü Kerem Lütfi Akilli paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncudan üzen haber… Ufuk Özkan karaciğer nakli için başvurdu

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir