1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Özkan Uğur'dan üzücü haber... 3 aydır yoğun bakımda... Entübe edildi

Üç kez lenf kanserini yenen pop müziğin 69 yaşındaki usta ismi Özkan Uğur'un 3 aydır Koşuyolu Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Özkan Uğur’dan üzücü haber… 3 aydır yoğun bakımda… Entübe edildi

Özkan Uğur 3 kez lenf kanserini yenmiş ve sahnelere geri dönmüştü. 69 yaşındaki usta sanatçı cephesinden üzücü bir haber geldi. Son günlerde sanat dünyasının isim vermeden paylaştığı “beyaz kan arıyoruz” ilanının Özkan Uğur için istendiği ortaya çıktı. Aranan kan kısa sürede bulundu.

Usta sanatçının 8 ay önce yeniden rahatsızlandığı, son 3 aydır da Koşuyolu’ndaki Acıbadem Hastanesi‘nin yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi. Entübe edilen Özkan Uğur‘un vücudundaki kanserli hücrelerinin temizlendiği ancak böbrekleriyle ilgili sorun yaşadığı belirtildi. Değerli sanatçımız Özkan Uğur‘a acil şifalar diliyorum.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Yiğit Üzümoğlu, Altın Portakallı hangi ünlü oyuncuyla başrolde?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir