1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Nilperi Şahinkaya itiraz etti, Burak Deniz’in ilk duruşma tarihi belli oldu

Önceki yıl Adana Film Festivali sırasında yaşanan ve mahkemeye taşınan Nilperi Şahinkaya ile Burak Deniz arasındaki olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Nilperi Şahinkaya itiraz etti, Burak Deniz’in ilk duruşma tarihi belli oldu

Nilperi Şahinkaya ile Burak Deniz arasında önceki yıl Adana Film Festivali sırasında gerginlik yaşanmış ve Şahinkaya masalarına defalarca gidip olay çıkardığını belirttiği Burak Deniz’i savcılığa şikayet etmişti. Adana 33. Asliye Ceza Mahkemesi geçen aralık ayında Burak Deniz hakkında darp, tehdit ve hakaret suçlamalarından beraat kararı çıkmıştı. Gerekçeli kararda Nilperi Şahinkaya ve olayda Burak Deniz tarafından darp edildiğini ve hakarete uğradığını belirten Necmi Deniz Akıncı‘nın itiraz etmesi halinde mahkemede duruşma açılacağı da belirtilmişti.

Nilperi Şahinkaya‘nın avukatı Nail Gönenli karara itiraz etti ve Adana 33. Asliye Ceza Mahkemesi’nde duruşma açıldı. Nilperi Şahinkaya ile Burak Deniz arasındaki yargılamanın ilk duruşması 16 Nisan saat 14.00’de Adana’da görülecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kirli Sepeti” dizisine Medine’nin kardeşi Esma geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir