1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

New York’ta ödül alan Serenay Sarıkaya’dan derin göğüs dekoltesi

İlk sezonu Netflix’te mayıs ayında yayınlanması planlanan “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin ikinci sezon çekimlerine hazırlanan Serenay Sarıkaya New York’ta ödül aldı.

New York’ta ödül alan Serenay Sarıkaya’dan derin göğüs dekoltesi

Ülkemizin en etkileyici genç kuşak oyuncularının başında gelen Serenay Sarıkaya bayramın birinci günü New York’a uçmuştu. Ünlü oyuncunun “GQ Global Yaratıcılık Ödülleri” kapsamında ilk kez ödül alan isim olduğu açıklanmıştı. GQ Global Yayın Direktörü Will Welch ve ABD edisyonu önderliğinde gerçekleşen, sanat, tasarım, moda ve inovasyon gibi konularda çığır açan yaratıcıların bir araya geldiği tören dün akşam yapıldı.

Güzel oyuncu aralarında F1 pilotu Lewis Hamilton‘ın da bulunduğu  dünyanın dört bir yanından gelen ünlü isimlerle buluştu. Gecede ülkemizi temsil eden Serenay Sarıkaya derin dekolteli uzun siyah elbisesiyle göz kamaştırdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Pelin Karahan “Bahar” dizisine konuk oluyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir