1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Ayçin Tuyun'un ameliyatı başarılı geçti

Meme kanseri tedavisi gören Ayçin Tuyun ameliyattan sonrası paylaştığı videoda "Hiçbir şeyin kalıcı olmadığı bu dünyada, kanser de vücudumda bir misafirdi" dedi.

Kanser tedavisi gören oyuncu Ayçin Tuyun’un ameliyatı başarılı geçti

Meme kanserine yakalanan ünlü oyuncu Ayçin Tuyun, ameliyatının güzel geçtiğini duyurdu ve hastane yatağından video paylaştı. Ünlü oyuncu duygularını şu sözlerle anlattı: “Hastalık ve sağlık biz insanlar için… Hiçbir şeyin kalıcı olmadığı bu dünyada, kanser de vücudumda bir misafirdi. Onu güzel ağırlamayı ve sonrasında gülümseyerek uğurlamayı seçtim.”

Ayçin Tuyun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bilirsiniz sertlik sertliği doğurur, siz ne verirseniz hayat da size aynı şekilde karşılık verir. Ben ise başıma iyi gelen şeylerin yanı sıra kötü gelen veya kötü olarak aksedilen şeylerin de iyilikle bertaraf edilebileceğine inanan biriyim. Bana dua eden ve yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok güzel projelerle karşınızda olacağımdan, hiç şüpheniz olmasın. Hepinizi çok öpüyorum..”

thumbnail
Önerilen Yazı
Safir’in başrol oyuncuları aynı günlerde sevgililerinden ayrıldı, çifte ihanet iddiası

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir