1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Komedinin yeni keşfi... Lohusa filminin Özge'si Su Şanad’a tam not  

Gupse Özay’ın yazıp başrolünü oynadığı Lohusa filmi dün yapılan galasında hem eğlenceli senaryosu, hem de yüksek performans sergileyen oyuncularıyla beğeni topladı. 

Komedinin yeni keşfi… Lohusa filminin Özge’si Su Şanad’a tam not   

Lohusa izleyenler tarafından çok beğenildi. Kıvanç Baruönü’nün yönetmenliğini yaptığı filmde Gupse Özay’a Onur Gürsoy, Esra Ruşan, Hazal Türesan, Su Şanad, Feri Baycu Güler, Servet Pandur, Elif Nur Kekkük eşlik ediyor.

Filmin kadrosunda yer alan Su Şanad da başarılı oyunculuğuyla komedinin yeni keşfi olarak dikkatleri üzerine çekti. Daha önce Yaz Şarkısı dizisinde izlediğimiz yetenekli oyuncu, Gupse Özay’ın hayat verdiği Burcu’nun karşı komşusu Özge’yi canlandırdı. Sürekli çocuğuna bakıcı arayan ve bu uğurda yapmadığı fedakârlık kalmayan bir anne olarak kamera karşısına geçen Şanad’a Gupse Özay’ın ilk görüşme sonrasında yapılan deneme çekimini çok beğenmesi üzerine ek sahneler yazdığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alperen Duymaz ve Engin Öztürk’lü dizinin kadın başrol yıldızı belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir