1. Anasayfa
  2. Magazin

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran'dan yeni anlaşma

Başarılı oyuncu Onur Seyit Yaran bir içecek markasının yüzü oldu.

Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran’dan yeni anlaşma

atv’nin NGM imzalı “Kardeşlerim” dizisi tüm oyuncularının kaderini değiştirdi. Dizinin Doruk’u Onur Seyit Yaran’ın da kariyerindeki yükselişi sürüyor. Kardeşlerim’in yayınlandığı İspanya gibi ülkelerde de çok sevilen ve büyük bir hayran kitlesi oluşan başarılı oyuncu reklamcıları peşinde koşturuyor. Genç oyuncu büyük bir reklam kampanyası için imza attı.

Onur Seyit Yaran, kadın yüzü Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı olan içecek markası Dimes’le anlaştı. Yakışıklı oyuncu reklam filminin sözleşmesini bugün imzaladı. Yaran yakında kampanyanın reklam filmi için kamera karşısına geçecek. Geçen günlerde İspanya’nın ünlü bir kanalına da röportaj veren Onur Seyit Yaran kariyerindeki hedeflerini anlatmış ve yurt dışında da oyunculuk yapmak istediğini belirtmişti. Bunun için yabancı dil eğitimi alan oyuncu, kendini geliştirmek de her fırsatı değerlendiriyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir