1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Karaciğer nakli için başvuru yapan ünlü oyuncu Ufuk Özkan'dan ilk açıklama

Karaciğer yetmezliği nedeniyle zor günler geçiren Ufuk Özkan sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Karaciğer nakli için başvuru yapan ünlü oyuncu Ufuk Özkan’dan ilk açıklama

Ufuk Özkan‘ın karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Yaptığı yanlış diyet nedeniyle bağışıklık sisteminin çöktüğünü ifade eden Özkan’ın hastalığı ilerleyince karaciğer nakli için başvuru yaptığı öğrenilmişti. Başarılı oyuncu sevenleri tarafından mesaj yağmuruna tutulunca yazılı bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

“Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında… Kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonra da Allah’ın izniyle böyle bir niyetim yok… En kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu, dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim…🧿 Saygı ve sevgilerimle Ufuk Özkan… (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız 🧿🤲…”

thumbnail
Önerilen Yazı
İlhan Şen ile Özge Yağız “Safir” dizisinde mi buluşuyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir