1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Johnny Depp konserinin en düşük bileti 1000 TL, en yüksek 7 bin 500 TL

Ünlü oyuncu Johnny Depp bu kez filmiyle değil, Hollywood Vampires grubuyla söyleyeceği şarkılarla İstanbul'da müzikseverlerin karşısına çıkacak.

Johnny Depp konserinin en düşük bileti 1000 TL, en yüksek 7 bin 500 TL

Johnny Depp ve rock müziğinin idol isimleri Alice Cooper ile Joe Perry’nin beraber kurduğu Hollywood Vampires grubu dünya turneleri kapsamında bugün akşam Sarıyer’deki Life Park İstanbul’da sahne alacak.

Bu unutulmaz konserin ev sahipliğini ünlü rockçı Ogün Sanlısoy yeni albümü “Gel“le yapacak. Ayağı kırılan ve kırık ayağıyla İstanbul turnesi için geldiği İstanbul’da görüntülenen Depp, Nişantaşı’nda bir otele yerleşti. 2015 yılında kurulan süper grubun konserini birçok ünlü isim izleyecek. Konserin bilet fiyatları ise normal Alan 1000 TL, sahne önü 2 bin 500 TL ve VIP lounge 7 bin 500 TL… Grup konserin tüm gelirini depremzedelere bağışlayacağını açıkladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilan Çiçek Deniz’den estetik iddiasına sıfır makyajlı yanıt
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir