1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada 11. yaşını annesiyle kutladı

Ayşegül Yıldız kızı Elif Ada Tatlıses'ın 11. yaş gününü dostlarıyla kutladı. Kutlamaya Kıbrıs'ta bulunan İbrahim Tatlıses katılamadı.

İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada 11. yaşını annesiyle kutladı

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız‘ın kızları Elif Ada‘nın 11 yaşına bastı. Ayşegül Yıldız kızına düzenlediği yaş günü partisinden video paylaştı ve altına “Prensesim senin annen olduğum için çok şanslıyım. Anneliği seninle öğrenmek ve seninle yol almak hayatım boyunca tattığım en güzel duygu ve başıma gelen en güzel şey … Hoşgelsin yeni yaşın🥳… Sana sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirsin🙏🏼…Tüm hayallerin, tüm dileklerin ömrün boyunca gerçek olsun bebeğimm, Rabbim karşına hep iyi insanları çıkarsın… İyi ki doğmuşsun… İyi ki varsın çiçeğimmm🌸” yazdı.

Elif Ada da annesinin mesajına “Canım anneciğim, çok teşekkür ederim. Benim annem olduğun için ben de çok şanslıyım…❤️ Seni de, babamı da çok seviyorum ❤️❤️” yanıtını yazdı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir