1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Tatlıses seyircilere müdürleri tarafından nasıl dolandırıldığını anlattı

Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alan İbrahim Tatlıses neden kredi kartının olmadığını açıkladı.

İbrahim Tatlıses seyircilere müdürleri tarafından nasıl dolandırıldığını anlattı
İbrahim Tatlıses yoğun istek üzerine Kuruçeşme Açıkhava konserlerine devam ediyor. 71 yaşındaki ünlü sanatçı zaman zaman şarkı aralarında “Beni sizin sevginiz iyileştiriyor” diyen seyircilerle dertleşti ve yanında çalışan müdürleri tarafından dolandırıldığını itiraf etti.
İbrahim Tatlıses “Koskoca İbrahim Tatlıses’in kredi kartı yok… Niye? Şirkette dolandırıldım ya… Müdürlerimin kredi kartı var. Kredi kartımı kullanıyorlar. 5. Levent’te kredi kartımı kullanıyorlar. Ben İzmir’deyim ama kredi kartından ne almışlar? Çocuk maması, çocuk bezi… Hele bak! Sanki ben çocuk bakıcısıyım ama hiçbirini affetmem. Onları günahım kadar sevmiyorum. Allah onları affetmeyecek ben biliyorum. Allah cezalarını versin” dedi.
thumbnail
Önerilen Yazı
Ahmet Kural balayından sonra sete çıkacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir