1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Hülya Koçyiğit'ten Fatma Girik'e 2. ölüm yıl dönümünde acı sözler: Seni çok özledim arkadaşım

24 Ocak 2022'de aramızdan ayrılan Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Fatma Girik'i meslektaşı Hülya Koçyiğit duygusal sözlerle andı.

Hülya Koçyiğit’ten Fatma Girik’e 2. ölüm yıl dönümünde acı sözler: Seni çok özledim arkadaşım

Fatma Girik‘in vefatının üzerinden 2 yıl geçti. Ağır sağlık sorunları yaşamasına rağmen son günlerine kadar etrafına neşe saçan usta sanatçıyı en yakın dostlarından, meslektaşı Hülya Koçyiğit andı. Fatma Girik’le beraber bir fotoğrafını yayınlayan Koçyiğit altına şu sözleri yayınladı:

“Canım Fatma’m, dostum, kardeşim… Üzerinden koskoca 2 yıl geçti ama ben hala inanamıyorum gittiğine… Sanki her an telefonum çalacak gibi… O, insana neşe veren sesini duyacakmışım gibi… “Hadi Hülya yemeğe gidelim” diyecekmişsin gibi… Seni çok özledim arkadaşım… Ne zaman bir fotoğrafa, bir filmine denk gelsem hep hissettiğim bu… Seni çok özledim Fatma Girik…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Ceyda Ateş Türk Drama Gala gecesinde büyüledi  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir