1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Hazım Körmükçü ile Hilal Özdemir'in oğlu Ada Körmükçü oyunculuğa başlıyor

Aile mesleği olan oyunculuk alanında ilerlemel isteyen Ada Hazım Körmükçü Nişantaşı Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü'nde öğrenim görüyor.

Hazım Körmükçü ile Hilal Özdemir’in oğlu Ada Hazım Körmükçü oyunculuğa başlıyor

Hazım Körmükçü ile Hilal Özdemir‘in 19 yaşındaki oğulları Ada Hazım Körmükçü anne ve babasının izinden gitmeye karar verdi. Nişantaşı Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü birinci sınıf öğrencisi olan Körmükçü, müzisyenliğe ailesi sebebiyle ilgisi olsa da asıl hedefinin oyunculuk olduğunu belirtti.

19 Ada Hazım Körmükçü, “Sanatçı bir ailede büyüdüğüm için küçüklüğümden beri set ortamlarında bulunmanın etkisiyle oyunculuğa her zaman büyük merak duydum. Hayalimde ise duygusal açıdan potansiyelinin en üst noktasını sergileyebileceğim, aynı zamanda gelgitli duygulara sahip bir karakteri canlandırmak var. Umarım, yeteneklerimi keşfetmek ve seyircilerle bağ kurarak onlara unutulmaz deneyimler sunmak için önemli projelerde yer alabilirim” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum’lu Bihter filminin adresi ve yayın tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir