1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Harbiye konserine 3 milyon harcayan İrem Derici: Az bile sevgili değiştiriyorum

Harbiye Açık Hava sahnesinde konser veren ve sahne şovlarıyla kendisine hayran bırakan İrem Derici konser için 3 milyon TL harcadı.

Harbiye konserine 3 milyon harcayan İrem Derici: Az bile sevgili değiştiriyorum

İrem Derici, Harbiye Açıkhava’da muhteşem bir konsere imza attı. Sahne şovuları ve danslarıyla renk kattığı konserine 3 milyon TL harcayan Derici’ye 16 kişilik orkestrası ve 20 dansçı eşlik etti. Konserde ünlü popçu İstanbul, Amsterdam, Marakeş ve New York şehirleriyle ilgili dekorlar ve ışıklarla görsel şov sunuldu. Kendisine beton yakıştırması yapan şarkıcı sahnesinin adını “Beton’un Yeri” koydu.

Atatürk’ün sevdiği şarkıları da akustik olarak söyleyen İrem Derici özel hayatı hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı ve “Magazincilere bozuldum biraz. ‘Neden bu kadar sık sevgili değiştiriyorsunuz?’ diye sordular. Dedim ki ‘Bugün başka şeyler sorup benim 3 milyonluk sahne şovumun önüne geçemezsiniz. Hiç boşuna uğraşmayın’. İre, herkes kendi hayatına baksın, 3 gün sonra yine aşık olurum kimseye de hesap vermem” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti’ne Sümbül geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir