1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Gülsim Ali’ye Bulgaristan’dan anlamlı ödül

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen ve kadınların başarılarını kutlayan "Lady Of The Year Ödülleri"nde bu yılın yurtdışında başarılı kadın oyuncusu ödülü Türk oyuncu Gülsim Ali'ye verildi.

Gülsim Ali’ye Bulgaristan’dan anlamlı ödül

“Gönül Dağı” ve “Alsancak” gibi iddialı projelerdeki etkili oyunculuğuyla adından söz ettiren Gülsim Ali, “Lady Of The Year Ödülleri”nde “Yılın Yurtdışında Başarılı Kadın Oyuncusu” seçildi. Ünlü oyuncu bu prestijli ödül için bir günlüğüne Bulgaristan‘ın başkenti Sofya’ya gitti.Kendi doğup büyüdüğü ülkeden aldığı bu özel ödülün kendisini çok mutlu ettiğini belirten Gülsim Ali, törende duygusal anlar yaşadı. Uluslararası alanda Türk sinemasını temsil etmenin gururunu da yaşadığını ifade eden başarılı oyuncu törende duru güzelliği ve şıklığıyla da göz kamaştırdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gaddar’da Dağhan Zakkum kardeşlerin elinden kurtulacak mı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir