1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Fanatik Fenerbahçeli Özge Özacar "Birlikte Varız" gecesini sundu

Son olarak "Kısmet" dizisiyle seyirci karşısına çıkan Özge Özacar, taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin özel gecesinde sunuculuk yaptı.

Fanatik Fenerbahçeli Özge Özacar “Birlikte Varız” gecesini sundu

Kuruçeşme Divan‘da gerçekleşen basına kapalı Fenerbahçe Spor Klübünün sponsorlarına özel davetini ünlü oyuncu Özge Özacar sundu. Kalbindeki Fenerbahçe aşkından bahseden Özacar “2011 senesi 14 Şubat’ında daha 16 yaşındayken sarı lacivert sevdamızla, Fenerbahçe’mizle buluştum. O gün bugündür sarı lacivertimiz için her daim tribündeyim. Kıymetli iş ortaklarımız için organize edilen bu özel geceyi sunmak söz konusu olduğunda duyduğum heyecanın, gururun ve mutluluğun benim için tarifi yok. Saygıdeğer başkanımız Sayın Ali Koç başta olmak üzere Fenerbahçe’mizin kıymetli yönetim kurulu üyelerine; bu kıymetli geceye en güzel şekilde hazırlanmak için canla başla çalıştığımız Fenerbahçe Spor Klübü ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fenerbahçe yeni sezona ‘Birlikte merhaba’ dedikleri geceye Başkan Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Yönetim Kurulu Üyeleri ile klüp profesyonelleri katıldı. Kulübün yanında olan iş ortakları ‘Birlikte Varız’ diyerek bir araya geldikleri bu özel ve anlamlı gecede şube sorumluları, antrenörleri ve sporcuları da yer aldı. Plaketler dağıtıldıktan sonsa Özge Özacar ve Başkan Ali Koç sahneyi Hande Yener’e bıraktı. Gece Hande Yener’in müthiş performansı ve sahneye davet ettiği Özge Özacar’ın düetiyle son buldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Arap Kadri ve Tarzan” filminin oyuncuları okuma provasında buluştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir