1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Erdal Beşikçioğlu kızı Derin’in galasında duygulandı

 Ankara'da CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı olan değerli oyuncu Erdal Beşikçioğlu dün akşam kızı Derin’in film galasına katıldı. 

Erdal Beşikçioğlu kızı Derin’in galasında duygulandı

Erdal Beşikçioğlu Ankara’da CHP Etimesgut Belediye Başkan Adaylığı nedeniyle son dönemde yoğun bir gündemin içinde… Seçim çalışmaları nedeniyle nefes almadan koşturan Beşikçioğlu kızı Derin’in en özel günlerinden biri olan İstanbul Atlas Sineması’ndaki film galasına vakit ayırdı.

Erdal Beşikçioğlu ile eşi Elvin Beşikçioğlu çifti kendi izlerinden gidip oyunculuk mesleğini seçen kızlarının “Güneşi Söndürmem Gerek” filmini izledi. Ünlü çift galanın sonunda kızları Derin’in de sahneye çıkıp yaptıkları konuşmayı gururla izledi. Erdal Beşikçioğlu kızı Derin’le Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinde de beraber kamera karşısına geçmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yıldız Çağrı Atiksoy “Kuruluş Osman”a veda etmeye hazırlanıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir