1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Efsane aktör Şener Şen'e özel ödül

Şener Şen 4 yıldır kapalı gişe oynadığı "Zengin Mutfağı" oyunuyla bir ödül daha aldı.

Efsane aktör Şener Şen’e özel ödül

Şener Şen 14 yıl sonra “Zengin Mutfağı” oyunuyla tiyatro sahnesine dönmüştü. Kapalı gişe giden oyunla 4 yıldır sanatseverlerin karşısına çıkan usta aktör Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı’nın düzenlediği Demirkent Ödülleri‘nde ‘’Sahne Sanatları Ödülü’’ne layık görüldü. Oyunda “Lütfü Usta” rolüne hayat veren Şen’e oyunda; Gizem Ergün, Onay Kaya, Uğur Arda Başkan ve Kutay Sandıkçı eşlik ediyor.

Şener Şen ödül konuşmasında ‘’Zengin Mutfağı“nı ilk olarak 1978’de Şehir Tiyatroları‘ndayken oynamıştım, o zaman da yaşlıydım” cümleleriyle salondaki konuklardan ayakta alkış aldı. “Zengin Mutfağı” 1970’li yıllarda Türkiye’deki en büyük işçi hareketinden esinlenerek Vasıf Öngören’in yazdığı önemli bir tiyatro eseri… Vasıf Öngören’in seyirciyi sürekli gerilimde tutan oyunu eğlenceli bir biçimde seyirciye sunuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ezgi Mola hamile olduğunu açıkladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir