1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ecem Erkek hangi ünlü markanın yüzü oldu?

Hayat verdiği karakterler büyük beğeniyle izlenen başarılı oyuncu Ecem Erkek reklamcıların da gözdesi oldu.   

Ecem Erkek hangi ünlü markanın yüzü oldu?

Ecem Erkek başrolünü oynadığı “Müjdemi İsterim” filminin ardından “Güzel Günler” dizisiyle seyirci karşısına çıkmıştı. Sevilen oyuncu yapımcıların ardından reklamcıların da gözdesi oldu. Yıllarca Güldür Güldür Show’daki performansıyla hafızalarda yer eden Ecem Erkek, Falım markasının reklam yüzü oldu.

Şu günlerde yeni proje ve tiyatro çalışmalarıyla görüşen başarılı oyuncunun reklam filmi geçen haftalarda çekildi. Serinin ilk filminde Erkek’in canlandırdığı genç kızı, kardeşiyle lunaparkta çarpışan arabaya binerken görüyoruz. Yıllardır evlenme hayali kuran ve “Benim çarpışan arabada değil, gelin arabasında olmam gerek” diyen genç kızın bu hayalinin, açtığı bir Falım sakızıyla nasıl gerçeğe dönüştüğü ise bu eğlenceli reklam filminin devamında bizleri bekliyor. Filmin yönetmenliğini ise reklam dünyasının duayen isimlerinden Serdar Erener üstleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Murat Daltaban “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir