1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ebru Şahin: Cedi'nin oynadığım sahneye karışması sözkonusu olamaz

Çağatay Ulusoy'la "Centilmen" filminde başrolü paylaşan Ebru Şahin çarpıcı açıklamalara imza attı.

Ebru Şahin: Cedi’nin oynadığım sahneye karışması sözkonusu olamaz

Ebru Şahin yılbaşına kadar Centilmen filminin çekimlerinde görev alacak. Güzel oyuncu Amerika’daki eşi Cedi Osman’la bu zaman zarfında ayrı düştü. İlişkilerinde dengenin esas olduğuna vurgu yapan Şahin “Eşiniz oynayacağınız sahnelere karşıyor mu?” sorusuna şu cevabı verdi:

“Sahne ile ilgili bir durum hiçbir zaman söz konusu olamaz. Bu benim işim ve ne gerekiyorsa o karakter için,  yapmam gereken şeyi her zaman yaparım. Cedi de her zaman bana destek olur. Ama tabii ki proje seçiminde benim gönlüme yatıyorsa onunla paylaşıyorum; o da benim mutlu olacağım şeyi her zaman destekliyor…”

Ebru Şahin evliliklerin baskın bri tarafın olmadığını da savundu ve şöyle konuştu:

“İkimiz için de şanslı  olduğumuz şeylerden biri biri bu; aramızda baskınlık söz konusu değil. Her şeyi konuşarak ve ortak bir paydada buluşarak ikimizin faydaları ve zararlarını gözeterek karar vermeye çalışıyoruz. O anlamda çok dengeli bir ilişkimiz var. Ben işimi çok seviyorum. Cedi de işini çok seviyor. Biz kendi içimizde bir denge yaratmaya çalışıyoruz. İşimi bırakmam gibi bir şey söz konusu değil… İkimizin de güzel kariyerleri var. Ortada bir denge bulmaya çalışıyoruz. Hiçbir zaman birbirimizin işlerine engel değiliz…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile dizisinde Yurdaer Okur oynayacak mı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir