1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Didem Balçın 3 yıl önce Silivri'de ödediği 16 bin TL'lik hesabı unutamıyor

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin Aylin'i Didem Balçın, 3 yıl önce “Mükemmel Ailem” adlı sinema filminin çekimlerinin ardından gittiği restoranda ödediği hesabı hâlâ unutamadığını anlattı.

Didem Balçın 3 yıl önce Silivri’de ödediği 16 bin TL’lik hesabı unutamıyor

Ünlü oyuncu Didem Balçın şu günlerde “Korkma Ben Yanındayım” dizisinde hayat verdiği Aylin karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. Başarılı oyuncunun başrolünü Güven Kıraç’la paylaştığı “Mükemmel Ailem” filmi geçen aylarda vizyona girmişti. Ünlü oyuncu filmle ilgili Birsen Altuntaş‘ın youtube kanalına verdiği röportajda unutamadığı bir restoran anısını paylaştı. Set çıkışı filmde eşini canlandıran Güven Kıraç’la Silivri’de bir restorana gittiğini, daha sonra kendilerine eşi Can Aydın’ın da eşlik ettiğini anlatan Balçın şöyle konuştu:

“Güven’le Silivri‘de bir restorana gitti. Öyle bir hesap geldi ki… Hepimiz böyle kaldık… Bir de bizimle fotoğraf falan çektirdiler. Bunu da gitmeyin diye anlatıyorum. Silivri’de hiçbir restorana gitmeyin. Gerçekten bir daha asla gitmem. Güven, ben ve benim eşim.. Öyle üçümüzdük yani… Sadece yemek yedik. Balıkçıydı, mezelerden yedik… Setten çıkmıştık eşim sonra geldi. Bir tane ahtapot falan yedim. İnanılmaz bir para geldi; size anlatamam. 3 kişi 16 bin TL… 3 sene önce… Alkol falan da yoktu, zaten setten çıkmıştık.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin Onur Ünlü’nün yeni filminde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir