1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki rol arkadaşını andı

Suzan Kardeş Hıdırellez Festivali’nin ünlü konukları arasında olan Deniz Çakır, Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki rol arkadaşı Sabina Toziya’yı unutmadı.

Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki rol arkadaşını andı

Deniz Çakır dün akşam Uniq Açıkhava’da düzenlenen Suzan Kardeş Hıdırellez Festivali’ne katıldı. Birce Akalay ve Ayta Sözeri’nin de konuk sanatçı olduğu gecede sahneye de çıkan Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da kayınvalidesi Hayriye’ye hayat veren Sabina Toziya’yı unutmadı.

Şarkılara danslarıyla eşlik eden Deniz Çakır, sağlık sorunları nedeniyle gittiği ülkesi Makedonya’da 2021’de vefat eden Sabina Toziya’yla beraber kutladıkları eski Hızırellez şenliklerini hatırladı ve “Sabina buradan sana” diyerek ettiği dansların ardından gökyüzüne bakarak öpücük atıp el salladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Turgay Tanülkü, Hızır Çelebi rolüyle ekrana döndü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir