1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Deniz Baysal: Çocuğumun olmasını istemiyorum

Teşkilat dizisinin Zehra'sı Deniz Baysal anne olmak istemediğini belirtti.

Deniz Baysal: Çocuğumun olmasını istemiyorum
Deniz Baysal NTV’de Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu Empati programına konuk oldu. Üç sezondur Teşkilat dizisiyle seyirci karşısına çıkan Baysal annesinin ardından babasının da kanser hastalığına yakalandığını anlattı ve “Annem kanserle mücadele etti, şimdi de babam kansere yakalandı. Zor bir süreç oluyor. Hasta taraf incinmiş oluyor ve hayatı çok sorguluyor. Biz de bilmediğimiz için sen çok güçlüsün diye gazlamaya çalışıyoruz. Bu hastalığa karşı koyan insanların hikayesini çok okudum, ‘Ben artık güçlü olmak istemiyorum’ diyorlar. Annem de onu dedi, mücadele etmekten yoruldu ve ‘Güçlü olmak istemiyorum’ dedi. Annem kemoterapi görürken, İzmir’de bir iş çekiyordum ve her kemosunda yanında olabildim. Moral çok önemli, kendine bakmak önemli, ama dile kolay… Bir kere bu hastalığa yakalanınca, hep tedirginsin. Başın ağrısa bile, ‘Nüksetti mi?’ diye soruyorsun kendine… Düşüyorsun, bazen biz annemi kaldırdık, bazen annem bizi kaldırdı” dedi.

“Çocuğumun olmasını istemiyorum”

Müzisyen Barış Yurtçu ile 3 yıldır evli olan Deniz Baysal, “İnsanoğlu her an değişebilir. Şu an böyle düşünüyorum: Çocuk bana uzak. Çocuk sorumluluğunu da istemiyorum. Ama çocuğun olursa seversin diyorlar, tabii ki severim, ama ben çocuğumun olmasını istemiyorum. Hayatımdan mutluyum, Barış da öyle. Bir birbirimize her şey oluyoruz zaten…” diye konuştu.
 
thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin’in partneri hangi bomba isim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir