1. Anasayfa
  2. Magazin

Cem Yılmaz, Özkan Uğur'un adını duyunca gözyaşlarını tutamadı

Yeni filmi "Do Not Disturb"un partisinde Yol Project'in seslendirdiği Özkan Uğur'un şarkıları Cem Yılmaz'ı çok duygulandırdı.

Cem Yılmaz, Özkan Uğur’un adını duyunca gözyaşlarını tutamadı

Cem Yılmaz‘ın yeni filmi “Do Not Disturb” 29 Eylül Cuma günü Netflix’te görücüye çıkacak. Ünlü komedyenin Kara Komik serisindeki Ayzek karakterinden yola çıkarak çektiği filmin Feriye’deki galasının ardından düzenlenen eğlenceli gecede Yol Project sahne aldı. Grubun solisti Zeki Açabey‘in 8 Temmuz’da aramızdan ayrılan Özkan Uğur’la ilgili sözleri Cem Yılmaz’ı duygulandırdı.

Zeki Açabey‘in başına, ortasına ve sonuna Özkan Uğur‘un sesini ekledikleri “Sude” şarkısını seslendirmeden önce Cem Yılmaz’ı sahneye çağırdı. Sahneye çıkmak istemeyen ünlü komedyen, gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra çok sevdiği, yol arkadaşı Özkan Uğur‘un anısına seslendirilen şarkılara olduğu yerden eşlik etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Netflix’in rekortmen dizisi Zeytin Ağacı’na 3 ünlü oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir