1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Gülsim Ali, Melis Minkari, Berk Ali Çatal Cappadocia Dream Festivali'ne katıldı

"UNESCO Kapadokya Dünya Miraslarımızı Koru” temasıyla gerçekleşen festivali ünlü isimleri buluşturdu.

Gülsim Ali, Melis Minkari, Berk Ali Çatal Cappadocia Dream Festivali’ne katıldı

Cappadocia Dream Festivali birçok ünlü ismi bir araya getirdi. “UNESCO Kapadokya Dünya Miraslarımızı Koru” temasıyla gerçekleşen festivali Kamuran Tapul organize etti. Kapadokya’da tarihi  5. yüzyıla dayanan Yunak Evleri ev sahipliğinde gerçekleşen festival kapsamında uzman profesörlerin desteğiyle tahrip altındaki tarihi eserler gezildi.  Projenin Müzede Bir Gece başlığıyla Güray Müze’de yapılan kırmızı halı seremonisi galası yer altında müzede yapıldı.

Festivale Melis Minkari, Şafak Pekdemir, Gülsim Ali, Berk Ali Çatal, Aslı Samat, Aslıhan Kapanşahin, Ayşe Tolga, Mert Aydoğdu, Özlem Gezgin, Erhan Güzel, Nükhet Duru başta olmak üzere birçok ünlü isim katıldı. Festivalin final partisi Perili Ozanlar Vadisi’ndeki mağarada ünlü DJ Doğuş Çabakçor’un sahne aldığı büyülü bir ortamda gerçekleşti.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlker Aksum, Can Nergis ve İlay Erkök aynı projede

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir