1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman'ı üzen haber: Huzur içinde yat 

Can Yaman kızının vefatının ardından hayata küsen, kendi dizilerini izleyerek depresyonu yenen hayranının vefat haberine çok üzüldü. 

Can Yaman’ı üzen haber: Huzur içinde yat   

Can Yaman hayranlarıyla kurduğu güçlü bağlarla dikkat çekiyor. Kariyerine İtalya’da devam eden başarılı oyuncu 75 yaşındaki İspanyol kadın hayranı Jesusa’yla ülkeyi ziyaret ettiğinde canlı yayında bir araya gelmişti. Can Yaman’ın kendi dizilerini izleyerek evladının vefatının ardından girdiği bunalımdan kurtulan sadık hayranı yaşamını yitirdi.

Can Yaman dizileri sayesinde acısını dindirip hayata tutunan ve sağlık sorunlarının bir kısmını da yenen hayranının vefat haberini alınca çok üzüldü. İspanya’daki canlı yayın sırasında “Böyle bir hayrana sahip olduğum için gurur duyuyorum” diyen ve çok duygulanan yakışıklı aktör paylaştığı fotoğrafın altına “Huzur içinde yat” yorumunu yazdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Feyyaz Yiğit güldürmekten en çok zevk aldığı ünlü ismi açıkladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir