1. Ana Sayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman yardım için İtalya'yı dolaşacak

Can Yaman kurucusu olduğu dernek için İtalya turuna çıktı.

Can Yaman yardım için İtalya’yı dolaşacak

Can Yaman “El Turco” dizisinin çekimlerini tamamladıktan sonra Roma’ya dönmüştü. Ünlü aktör ayağının tozuyla kurucusu olduğu Can Yaman For Children derneğinin yardım kampanyası için İtalya turuna çıktı.

Can Yaman 2.5 ay sürecek olan tur kapsamında toplanacak yardımların bir kısmını  ülkemizdeki depremzedelere bağışlayacak. Öte yandan ünlü oyuncunun başrolünü oynadığı “Viola come il mare” dizisi Netflix’e satıldı ve İtalya’da en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı.

Önerilen Yazı
Aslıhan Güner’in yeni projesi belli oldu
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?

Yazar Hakkında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yorum Yap

Bu yazının yorum fonksiyonları kapatılmıştır.