1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Burak Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti

Nilperi Şahinkaya'nın savcılığa şikayet ettiği Burak Deniz'in henüz ifade vermeye gitmediği ortaya çıktı.

Burak Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti

Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz hakkında15 Eylül’de yaşanan kavga nedeniyle Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli dilekçesinde Deniz’in “kasten yaralama”, “hakaret”, “kişilerin huzur ve sukûnunu bozmaktan yargılanmasını talep etmişti. Burak Deniz bir özür yazısı yayınladı. Ancak Nilperi Şahinkaya bu özrü kabul etmedi ve şikayetinden vazgeçmedi.

Konuyla ilgili dava açılıp açılmayacağı merak konusu oldu. Burak Deniz’in geçen 4 ay içinde savcılık tarafından çağrıldığ halde ifade vermeye gitmediği öğrenildi. Deniz’in avukatı Serdar Opak da müvekilinin işi nedeniyle sürekli yurt içi ve yurt dışı seyahatler yaptığı iş yoğunluğu nedeniyle de ifade vermeye gitmediğini söyledi. Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli, Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
İyilik dizisinin son 2 bölümüne kim konuk oluyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir