1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Birce Akalay Kemal Kılıçdaroğlu'na mektup yazdı

Birce Akalay, Kemal Kılıçdaroğlu'na seçim süreci boyunca yürüttüğü barışcıl politika nedeniyle teşekkür etti.

Birce Akalay Kemal Kılıçdaroğlu’na mektup yazdı

Birce Akalay, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları açıklandıktan sonra bir yazı yayınladı. Ünlü oyuncu Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben bir mektup yayınladı ve su satırlara yer verdi:

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Size tüm kalbimle teşekkür ederim. Teşekkürüm, bir sanatçı olarak siyasetten bağımsız, kalpten bir teşekkürdür böyle bilinsin isterim. İçimizde, tüm halkımızı kapsayan sonsuz birlikteliğimize ve mevcudiyetimize, ülkemizin bekasına ve refahına dair yeniden yeşerttiğiniz umut için,
Geçmişteki tüm hatalarınızı kabul etmekle birlikte bizi bilgi ışığında barışçıl bir yola koşulsuz ışıkla ve heyecanla yeniden donattığınız için, Önünde gururla durduğunuzu hissettiğim ALTI OK’un felsefesini gerçek anlamda yaşadığınız ve tüm gençlerimizin zihninde yeniden tazelediğiniz için.
Katıldığınız açık oturumda ardınızda sizi izleyen ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden bir gün olsun ayrılmadığınız için… Sevgi ve adelet bizim sonsuz yolumuzdur. Her daim böyle olacak. Muhtaç olduğumuz kudretin adresine zaten vakıfız. Çalışmaya devam edeceğiz. Varolun sağ olun… Başarınız, sağlığınız daim olsun. Sevgi ve saygılarımla….”

thumbnail
Önerilen Yazı
Merve Dizdar’a magazin muhabirlerinden anlamlı mesaj: Hedef Oscar

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir