1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Bergüzar Korel sette, Halit Ergenç çocuk bakıyor

"Kanlı Yayın" dizisinin çekimlerine başlayan Bergüzar Korel setteyken çocuklarla eşi Halit Ergenç ilgileniyor.

Bergüzar Korel sette, Halit Ergenç çocuk bakıyor

Bergüzar Korel kızı Leyla’nın doğumu nedeniyle ara verdiği setlere “Kanlı Yayın” dizisiyle döndü. Geçen cumartesi ilk set günü olan Korel, Neslihan Turhan adlı televizyon sunucusuna hayat veriyor. Korel setteyken çocuklarla da Halit Ergenç ilgileniyor. Dün Ergenç, küçük oğlu Han’la otururken bir kafede hayranları tarafından görüntülendi.

Oğluyla yakından ilgilenen Ergenç’in fotoğrafını sevenleri “Koskoca Kanuni Sultan Süleyman bile çocuk bakıyor. :) ” esprisiyle paylaştı. Bergüzar Korel geçen önceki ay Babalar Günü’nde paylaştığı mesajda Ergenç’in ne kadar şefkatli bir baba olduğunu “Sen hep evlatlarımızı omzunda taşıdın. Hepsini baş tacı yaptın. Her biri o kadar şanslı ki. Çok şanslıyım, çok şanslıyız…🧿 İyi ki varsın babamız” cümleleriyle övmüştü.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ahmet Kural TMC Film imzalı bomba bir diziyle dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir