1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Bekir Aksoy'un oğluyla ilgili paylaşımı eski eşinin tepkisini çekti

Bekir Aksoy 3 yıldır görüşmediği oğlu Emir'in yaş gününü sosyal medyadan kutladı.

Bekir Aksoy’un oğluyla ilgili paylaşımı eski eşinin tepkisini çekti

Bekir Aksoy’un Derya Çavuşoğlu’yla evliliğinden dünyaya gelen oğlu Emir bugün 9 yaşına bastı. Son olarak Yasak Elma dizisinde Engin rolüne hayat veren Aksoy oğluyla eski fotoğraflarını yayınladı ve altına “Emir’im iyi ki doğdun canım oğlum… Duygularımız, ruhlarımız, gölgelerimiz birbirine karışmış ve sen nerede olursan ol, hangi zaman diliminde, hangi an da, hangi duygu da, inan bende her an o anların içindeyim. Seni çok seviyorum ilk göz ağrım” mesajını yayınladı.

Aksoy’un bu paylaşımı eski eşi Derya Çavuşoğlu’nun tepkisini çekti. Çavuşoğlu’nun yakınlarına “Üç yıldır oğlumu hiçbir şekilde arayıp sormuyor. Oğlumun üzerinden sosyal medyada reklam yapılmasına dayanamıyorum” dediği öğrenildi. Bekir Aksoy’un paylaşımını yorumlara kapatması ise dikkat çekti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Engin Hepileri yönetti, Kenan Doğulu besteledi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir