1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Barış Arduç'tan eşi Gupse Özay'a aşk ilanı: Karıma aşığım

Barış Arduç beraber Eda Ece'nin düğününe katıldığı eşi Gupse Özay'a olan aşkını kameralar önünde de haykırdı.

Barış Arduç’tan eşi Gupse Özay’a aşk ilanı: Karıma aşığım

Barış Arduç ile Gupse Özay çifti Eda Ece ile Buğrahan Tuncer’in Four Seasons Bosphorus’taki düğününe katıldı. Bebekleri Jan Asya 9 aylık olan çiftten Gupse Özay yeni filminde annelik hallerini anlatacağını belirtti ve “Kocamdan daha çok aşık oldum biri oldu hayatımda… Şaka bir yana enteresan bir duygu benim gibi komedi ile yaşayan bir insan için mükemmel bir duygusallık katıldı hayatıma… Gözlerim doluyor sevgiden…” dedi.

Konuşurken eşine hayranlık dolu gözlerle bakan Barış Arduç, kızının kime benzediği konusuna “Kimi görüyor ‘Aynı babası gibi” diyor. Aynı gün başka biri görüyor. ‘Bence annesi’ diyor. Karıma aşığım, ona benzemesi benim için müthiş bir şey ama önemli olan sağlığı yerinde olsun bahtları yerinde olsun…” diye konuştu.

Ünlü çift düğünün yapıldığı otele girerken kapıda İrem Sak ile Furkan Korkmaz çiftiyle selamlaştı. Gupse Özay ile İrem Sak geçmişte “Yalan Dünya” dizisinde kamera karşısına geçmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eda Ece’nin düğününde Yasak Elma ekibi buluştu: Yasak Elma forever

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir