1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Bambi lakaplı genç yıldız Eylül Tumbar'dan yeni anlaşma

"Biz Kimden Kaçıyorduk Anne" dizisiyle tanınan Eylül Tumbar, ilk TV projesi "Kendi Düşen Ağlamaz"da başrol oynuyor.

Bambi lakaplı Eylül Tumbar’dan yeni anlaşma

Eylül Tumbar, “Bambi” rolüne hayat verdiği Perihan Mağden‘in romanından uyarlanan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve kısa sürede çok sayıda teklif almıştı. 21 yaşındaki oyuncu, NGM imzalı TRT 1‘in “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinin başrol kadın karakteri Alize için el sıkışmıştı. Bu akşam yeni bölümü seyirciyle buluşacak olan dizinin yıldızı Eylül Tumbar, reklamcıları da peşinde koşturmaya başladı ve ilk reklam anlaşmasını imzaladı.

Yeni bir markanın yüzü olan Tumbar, dün reklam çekimi için kamera karşısına geçti. Reklam filmiÖnümüzdeki günlerde  seyirciyle buluşacak. İzmirli olan ve Çeşme’de yaşayan genç yıldız, yüzlerce genç yetenek arasından “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisinin Bambi’si rolü için seçilince ailesiyle İstanbul’a taşınmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un “Ruhun Duymaz” dizisinin kadrosuna 2 flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir