1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Aslı Enver kızı Elay’ın yüzünü ilk kez gösterdi, ünlüler mesaj yağmuruna tuttu

Ünlü oyuncu Aslı Enver’in ekim ayında bir yaşına basacak olan kızı Elay’ın yüzünü gösterdiği görüntüler beğeni yağdı. 

Aslı Enver kızı Elay’ın yüzünü ilk kez gösterdi, ünlüler mesaj yağmuruna tuttu

Aslı Enver kızı Elay Gökbudak’la ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine düştü. Ünlü oyuncu kızının yüzünü ilk kez gösterdi ve Enver’in “Elay, Laylay, Eloş, Elokko, Elo, Eloşka… Ev yapımı mutluluk” notuyla yaptığı paylaşımlara 8 saatte 660 bin beğeni yağdı.

Aslı Enver’in sevimli kızının görüntülerinin altına Hande Erçel “Deliriceeeem inanılmazzzz maşallah”, Eda Ece “Ah benim lokumumm eloşummm”, Serenay Sarıkaya “Allahımmm yarabbim bu ne yaaaaaa”, Burcu Biricik “Delirirsiinnnn”, Filiz Akın “Dikkat aşırı tatlılık içerir”, Neslihan Yeldan “Allaahım taş bebek üretimi”, Nur Fettahoğlu “Akıl tutulması”, Burcu Kara “Oy minnoşuma maaşallah bal bal”, Bartu Küçükçağlayan “Oy bu ne güzel bi çocuuk 🧿” ve Merve Dizdar “Ahahahahhaha Allahım ahahahaha maşallah ya deliliiik” mesajlarını yazdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Elif Şafak’ın “On Dakika Otuz Sekiz Saniye” kitabı dizi oluyor  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir