1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Arzum Onan'dan çarpıcı itiraf: Boşanmayı talep eden Mehmet oldu

Arzum Onan boşanma haberini doğruladı, psikolojik şiddeti yalanladı

Arzum Onan’dan çarpıcı itiraf: Boşanmayı talep eden Mehmet oldu

Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ’un 27 yıllık evliliklerinin biteceği haberi geçen hafta magazin gündemine bomba gibi düşmüş, Arzum Onan eşiyle yorgunluklar yaşadıklarını doğrulamış ama boşanacaklarına dair net bir cümle kurmamıştı. Bu hafta ise haberi yapan Sabah gazetesi 29 Mayıs’ta görülecek boşanma davasının dosya adına kadar yazmasının ve Arzum Onan’ın psikolojik şiddet nedeniyle boşanacağını vurgulamasının ardından ünlü manken bir açıklama daha yaptı.

Türkiye İşçi Partisi’nden Muğla 1. Bölge Milletvekili Adayı olan Mehmet Aslantuğ’un boşanma haberinde geçen “psikolojik şiddet” konusuyla yıpratılmaya çalışıldığını anlatan Onan, şu sözleri kaleme aldı:

“NET SÖYLÜYORUM! Bazılarının vicdanı yok. Sırf kendi çıkarları uğruna, neredeyse bir ömür geçirdiğim, hepinizin yakından tanıdığı; tutarlı, saygılı, hassas Mehmet’i, son derece çirkin bir yalanla, konumlandığı siyasi mücadelesi üzerinden vurmaya çalışıyorlar. Oysa çok nazik bir üslupla açıklamaya çalıştım. 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil ‘psikolojik şiddet’, her daim yanımda olan, destekleyen kişiliği, bu türden iftiralara malzeme olmayı asla hak etmez” dedim.

Boşanma sürecini de; başta oğlumuz, sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için ilave duygusal yüklere dönüştürmemek adına böyle tarif ettim. Zaman içinde gelinen aşamada, boşanmayı talep eden Mehmet oldu. Dava sürecini benim başlatmamın da daha seviyeli bir yaklaşım olacağına karar verdik. 29 Mayıs boşanma tarihimiz dışındaki bu yalan iddialar alenen kötü niyet barındırmakta, amaçlı yapılmaktadır.
Daha önce de paylaştığım üzere; zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, ailemizin durduğu yeri değiştirmeyecek! Sevgiyle, sükunetle…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Dönence’ye flaş transfer… Sümeyye Aydoğan’ın sevgilisini canlandıracak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir