1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'tan Sinan Akçıl'a özel teşekkür

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konser gelirini şehit ailelerine bağışlayacağını açıklayan Sinan Akçıl'a teşekkür tweet'i attı.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’tan Sinan Akçıl’a özel teşekkür

Mahinur Özdemir Göktaş attığı tweet’le dikkat çekti. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Sinan Akçıl’a teşekkür etti. Akçıl “27 Ağustos İstanbul Kuruçeşme konserimde bana düşen gelirin tamamını şehit ailelerine bağışlamaya karar verdim. El birliğiyle yüzlerini çok az da olsa güldürelim istiyorum” mesajını yayınladı. Bakan Göktaş da ünlü müzisyenin tweet’ini alıntılayıp “Kıymetli sanatçımız Sinan Akçıl’ı şehit ailelerimize gösterdiği vefa dolayısıyla gönülden kutluyor, bu örnek tavrı için kendisine Bakanlığımız ve şehit aileleri adına teşekkür ediyorum” tweet’ini paylaştı.

Ayrıca uzun süredir Gençlik ve Spor Bakanlığı adına konser serileri düzenleyen Sinan Akçıl da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı’nın teşekkür mesajına “Ben teşekkür ederim sayın bakanım. Sizin hizmetlerinizin yanında benim kalbimden geçen ufak bir çakıl tanesi.. Umarım hassasiyeti arttırmaya katkım olur. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti ve minnetle andığımız, bize bu ülkede yaşamamızı sağlayan Aziz şehitlerimiz” paylaşımını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tabii’nin “Kuzgun” dizisine 2 flaş isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir