1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Alp Navruz'la adı anılan Hazal Subaşı ile İlayda Alişan'dan yan yana açıklama

Alp Navruz'la adı anılan Hazal Subaşı ile İlayda Alişan ünlü oyuncunun yaş günü partisine katıldı.

Alp Navruz’la adı anılan Hazal Subaşı ile İlayda Alişan’dan yan yana açıklama

Alp Navruz 15 Ocak’ta 33. yaş gününü kutladı. Birer hafta arayla Alp Navruz’la adları aşk dedikodularına karışan Hazal Subaşı ile İlayda Alişan ünlü oyuncunun yaş günü kutlamasına katıldı ve “Biz gördüğünüz gibi hepimiz çok iyi arkadaşız. Alp’in doğum gününe geldik” dedi.

Alp Navruz da özel hayatında kimsenin olmadığını belirtti ve

“Çıkan haberlerin hepsi yanlış onu söyleyebilirim ama bunların yazılması doğal da geliyor. Yalnız insanların bu tarz haberleri daha çok çıkıyor ama bahsedilen isimler ve benim takip edebildiğim kadarıyla olanlar hepsi yakın arkadaşım… Şu an net bir birinci ağızdan söyleyeyim; hayatımda kimse yok… Aklımda ve kalbimde kimse yok. Uzun zamandır hayatımda kimse yok zaten… Açıkçası işim varken de o taraflarda olmak istemiyorum. Yalnızlık iyi gidiyor… Yalnızlıkla tek başınalığı ayırdım. tek başına alıp çok iyi geldi. Tamamen işime ve kendimi ayırıyorum zamanımı…” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gecenin Ucunda’ya yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir