1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Alina Boz ödülünü kendisine ithaf eden Umut Evirgen’i tebrik etti: Beraber nice ödüllere

2 Aralık Cumartesi akşamı Halas 71 teknesinde evlenen Alina Boz ile Umut Evirgen çifti dün akşam büyük bir gurur yaşadı.

Alina Boz ödülünü kendisine ithaf eden Umut Evirgen’i tebrik etti: Beraber nice ödüllere

Alina Boz, dün akşam 11. Boğaziçi Film Festivali’nde “Annesinin Kuzusu” filmiyle 4 ödül alan eşi Umut Evirgen’i tebrik etti. Evirgen sahnede “En İyi Yönetmen Ödülü” alırken taze evli olduğunu belirtmiş ve ödülünü eşine ithaf etmişti. Boz da eşinin ödülleriyle fotoğrafını yayınlayıp “Beraber nice ödüllere” mesajını yayınladı.

Ödül töreninde de Umut Evirgen’e eşlik eden girişte muhabir online kamerasına konuştu. Alina Boz “Sevgili eşimin ve arkadaşlarımın heyecanına ortak olmaya geldim. Ben de Umut sayesinde bayağı bir festival gezdim. Boğaziçi Festivali’nde olmak güzel. Bakalım inşallah güzel ödüller alırlar” dedi. Evlendiği yıl da olan 2023 yılını değerlendiren genç oyuncu “2023 ilginç bir yıldı ama tabii kötü şeyler de yaşanıyor dünyada… Her zaman, her yılın sonunda bizim en büyük dileğimiz sağlık, barış, mutluluk, huzur… Savaşlar çok tatsız tabii ki… İnşallah artık savaşların bittiği ve hepimizin sevgiyle birbirimizi kucakladığımız bir yıl olur… Dileğim o…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Feyyaz Yiğit: Ben diğer ünlüler gibi kendime bir manyaklık bulamadım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir