1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ünlü oyuncu kendi filmini çekiyor, eşi ve arkadaşları da oynuyor

Ödüllü oyuncu Haki Biçici başarılı performanslarının ardından ilk kez kendi yazıp yönettiği bir filmle seyircilerin karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncu kendi filmini çekiyor, eşi ve arkadaşları da oynuyor

Ödüllü oyuncu Haki Biçici başarılı performanslarının ardından ilk kez kendi yazıp yönettiği bir filmde seyircilerin karşısına çıkacak. Ülkemizin en iyi oyuncuları arasında yer alan Haki Biçici ile Derya Karadaş mutlu evlilikleriyle dikkat çekiyor.

Haki Biçici, oyuncu kimliğinin yanı sıra yazar ve yönetmen yönüyle de adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu senaryosunu kendisinin yazdığı “İyi Bir Aile Değiliz” filminin yönetmen koltuğuna oturacak. 18 Eylül’de sete çıkacak olan filmde Derya Karadaş, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş ve Caner Cindoruk filmde oynayacak. Kara mizah türündeki filmin yapımcılığını Dilek Aydın üstlenecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erdal Bakkal, Teşkilat’ın kötü adamı oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir