1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Timuçin Esen'in annesine çok değerli bir oyuncu hayat verecek

Tetikçinin Oğlu dizisinde başrol oynayan Timuçin Esen'in "O Da Bir Şey Mi?" adlı yeni filminin kadrosuna çok özel bir isim katıldı.

Timuçin Esen’in annesini çok değerli bir oyuncu canlandıracak

Timuçin Esen‘in başrolünü oynadığı Pelin Esmer‘in “O Da Bir Şey Mi?” adlı filminin çekimleri Söke‘de başladı. Timuçin Esen‘in “Levent” adlı bir yönetmene hayat verdiği sinema filminde Nur SürerGülistan” karakterini oynuyor. Yapımcılığını Dilde Mahalli‘nin yaptığı projenin kadrosuna son olarak çok değerli bir oyuncu katıldı.

Filmde Levent karakterinin annesi Nigar karakterine İpek Bilgin hayat verecek. Çok sayıda proje teklifi alan Bilgin’in oldukça seçici olduğu biliniyor. Televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden “İstanbullu Gelin“deki performansıyla seyirciyi kendisine hayran bırakan Bilgin, son olarak “Sırça” adlı oyunda Aslı Enver‘le tiyatroseverlerin karşısına çıkmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Damla Sönmez’den yeni bir bomba dizi projesi daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir