1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Şerif Sezer bu yaz hangi filmde rol alacak?

Yalı Çapkını dizisinde Hattuç rolüne hayat veren ülkemizin en değerli oyuncılarından Şerif Sezer "Başkan" filminin kadrosuna katıldı.

Şerif Sezer bu yaz hangi filmde rol alacak?

Şerif Sezer, Hattuç rolüne hayat verdiği “Yalı Çapkını” dizisine yeni sezonda da devam edecek. Usta oyuncu bu arada önümüzdeki hafta sete çıkacak olan “Başkan” filmiyle anlaştı. Ulaş Bahadır‘ın yazıp yönettiği film, Tunceli’de çekilecek. Şerif Sezer filmde Necip Memili’nin hayat verdiği belediye başkan adayı Zeynel’in annesi Pakize’yi canlandıracak.

Diren Polatoğulları, Büşra Pekin, Füsun Demirel, Nursel Köse, Sinan Demirer, Bülent Çolak, Cezmi Baskın‘ın başlıca rollerini paylaştığı filmde ayrıca Sercan Batık da Zeynel’in yeğenlerinden Turan rolüne hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ermeni Diasporası’nın Aras Bulut’lu Atatürk dizisinin iptal edilmesi çağrısı karşılık bulacak mı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir