1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Serhat Teoman: Bizde ve dünyada romantik komedinin içi biraz boşaltıldı

Sevmek Yüzünden filminde Ayça Ayşin Turan’la başrolü paylaşan Serhat Teoman romantik komedi projelerini eleştirdi.

Serhat Teoman: Bizde ve dünyada romantik komedinin içi biraz boşaltıldı

Serhat Teoman başrolünü Ayça Ayşin Turan’la paylaştığı “Sevmek Yüzünden” filminde Ömer adlı bir iş insanına hayat verdi. Yapımcılığını Fatih Ay‘ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğuna Ahmet Kapucu oturdu. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan Serhat Teoman neden filmi kabul ettiğini şu sözlerle ifade etti:

“Türümüz romantik komedi ama Türkiye’de ve dünyada romantik komedinin içi biraz boşaltıldı. Biraz karakterlerden öte tiplere döndü olaylar ve safi aşka döndü, ritme döndü, heyecana döndü. Bu projede diğerlerinden farklı olarak karakterler bana çok gerçek geliyor.”

Filmde acı bir travmayla sınanmış olan karizmatik iş insanı Ömer’e hayat veren Serhat Teoman “Ben okurken Ömer’i bir romantik komedi, tip boyutunda bir karakter olarak okusaydım projede olmazdım. Ayça’nın rolü de öyle… Diğer arkadaşlarımızın da rolü de öyle… Gerçekten karakterler çok güzel çizilmişti. Ömer aslında çok trajik bir olay yaşamış bir karakter. Bu kadar trajik olayı yaşamış bir romantik filmin kahramanı olabilecek bir adam değil diye düşünürken İdil’in (Ayça Ayşin Turan) hayatına girmesiyle bambaşka bir boyut başlıyor. Ben açıkçası işin o kısmını sevdim. Onun ele alınış kısmını sevdim” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisine “Tura” geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir