1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

"Sadık Ahmet" filmine bomba konuk oyuncu

Ozan Akbaba ve Taner Rumeli'nin ardından "Sadık Ahmet" filmine çok usta bir aktör konuk oyuncu olacak.

“Sadık Ahmet” filmine bomba konuk oyuncu

“Sadık Ahmet” filminin hazırlıkları sürüyor. MCG Film‘in yapımcılığını üstlendiği filmde başrolü Turgay Aydın oynayacak. Teaser’ı yayınlanan filmde Batı Trakya Türklerinin hakları için verdiği büyük mücadele ile tarihe geçen Doktor Sadık Ahmet‘in hayatı anlatılıyor. Görüntü yönetmenliğini Uğur Kul‘un yapacağı filmi Hakan Yonat yönetecek. Mert Dikmen‘in ise yazdığı filmde Ozan Akbaba “Doktor Sadık Ahmet’in kayınbiraderi Ali’yi, Taner Rumeli Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’i canlandıracak. 5 Ocak 2024’te vizyona girecek olan filme usta aktör Uğur Yücel de konuk oyuncu olacak.

Uğur Yücel filmde Uluslararası Af Örgütü Başkanı Prof. Eric Siesby‘ye hayat verecek. Ağustos ayında sete çıkacak olan filmin oyuncu seçimleri devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Merve Dizdar’lı “Magarsus”tan yeni fragman

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir