1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ölümlü Dünya’nın ön satışı rekor kırdı

Bugün vizyona giren Taff Pictures imzalı “Ölümü Dünya 2” filmi bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı oldu. 

Ölümlü Dünya’nın ön satışı rekor kırdı

“Ölümlü Dünya” serisinin 2. filmi bugün seyirciyle buluştu. Taff Pictures imzalı Timur Savcı ve Cemal Okan’ın yapımcılığını üstlendiği film Ali Atay’ın başarılı rejisi ve Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve  Reha Özcan’ın muhteşem oyunculuğuyla tam not aldı.

Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı “Ölümlü Dünya 2” vizyona girmeden bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı oldu. Serinin 5 yıl önce vizyona giren ilk filmi hem sinemada, hem de gösterildiği dijital platformlarda izleme oranlarıyla adından söz ettirmiş ve bir fenomen haline gelince devamının çekilmesine karar verilmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Farah Zeynep Abdullah’tan yeni Kızılcık Şerbeti pozları

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir